HOLD doo Beograd se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz narudžbenice. Ličnim podacima smatraju se svi podaci koji se koriste za utvrđivanje identiteta kupca (na primer, ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja itd.).

HOLD doo Beograd neće dostavljati ili otkrivati lične podatke kupca trećem licu, osim u slučajevima kada je to izričito propisano zakonom i u slučajevima kada je to neophodno za ispunjenje obaveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u HOLD doo Beograd i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje principa zaštite privatnosti. HOLD doo Beograd se obavezuje da štiti lične podatke kupaca prikupljanjem samo osnovnih podataka o kupcima koji su neophodni za ispunjavanje obaveza.

Podatke koji se automatski evidentiraju pristupom web stranici i nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) HOLD doo Beograd ima pravo da koristi isključivo u svrhu ocenjivanja posećenosti sajta i poboljšanja njegov sadržaj i funkcionalnost.

HOLD doo Beograd obaveštava kupce o korišćenju prikupljenih podataka i redovno daje korisnicima mogućnost izbora korišćenja njihovih podataka, uključujući i mogućnost da odluče da li žele ili ne da njihovo ime bude uklonjeno sa liste koja se koristi u marketinške svrhe.

U slučaju promene nekog od ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, adresa za dostavu) zabeleženih prilikom registracije, kupac je dužan da obavesti HOLD doo Beograd o promeni porudžbine ili isporuke proizvoda.

Navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu stranicu web shopa rs.prirodna.com i sve stranice u okviru domena rs.prirodna.com, a ne na spoljne stranice na koje se povezuju na rs.prirodna.com domena za koje stranice HOLD doo Beograd nije nadležan ili odgovoran i za koje stranica rs.prirodna.com ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika.

Osim u slučaju elektronske porudžbine, u drugim slučajevima HOLD doo Beograd neće slati elektronske poruke kupcu ako kupac na to nije izričito pristao.

Zaštita ličnih podataka – uopšteno

Vaša privatnost i bezbednost vaših ličnih podataka su nam važni, zato sledimo principe transparentnosti i postupamo u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Želimo da vas obavestimo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše lične podatke i kako možete da pratite ove procedure i ostvarite svoja prava.

Izrazi "klijent", "korisnik", "vi" i "vaš" odnose se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web lokaciju i poštuje uslove rada web shopa, dok "kompanija", "mi", "naš „ i „mi“ se odnosi na HOLD doo Beograd. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih reči u jednini, množini, velikim slovima i/ili on ili ona će se smatrati zamenljivim i stoga označavaju isto.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Lični podaci označavaju svaku informaciju po kojoj se osoba može identifikovati. Možemo prikupljati različite vrste ličnih podataka o vama. Naručujući proizvode online na našem sajtu, možemo prikupljati različite vrste ličnih podataka o vama, uključujući:

  • Ime i prezime
  • pol
  • broj telefona
  • adresa E-pošte
  • sve druge informacije koje ste nam otkrili

Kada nas kontaktirate sa svojim upitima, mi obrađujemo podatke koje nam dostavite isključivo da bismo pružili tražene informacije. Nakon što odgovorimo na vaš upit, izbrisaćemo dostavljene podatke.

Podaci koje nam šaljete putem otvorenih prijava/zahteva za posao obrađuju se isključivo u svrhu sprovođenja procesa selekcije za zapošljavanje.

Sa kim delimo vaše lične podatke

Ne prodajemo, iznajmljujemo niti činimo vašu adresu e-pošte i druge podatke dostupnim trećim licima bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici privatnosti.

Prikupljamo samo one lične podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtevamo od vas da nam pošaljete ove informacije kako bismo vam omogućili pristup našim sajtovima, i ne tražimo od vas da otkrijete više informacija nego što je zaista potrebno za učešće u aktivnostima na našim sajtovima.

Analitički kolačići i web analitika, odnosno statistički izveštaji koji nam omogućavaju, pomažu nam da poboljšamo naše stranice i sadržaj i da pratimo efikasnost naših marketinških kampanja.

Koristimo uslugu treće strane Google Analitics za praćenje statistike i analize poseta, a više o njihovim načinima čuvanja i brisanja podataka koje treća strana može da skladišti možete pročitati ovde: Google Analitics – zaštita privatnosti.

Kolačići

Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu da naškode vašem uređaju i omogućavaju web lokaciji da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Odnosno, da bi stranica rs.prirodna.com pravilno funkcionisala, mora da sačuva malu količinu informacija na vašem uređaju (računar/pametni telefon/tablet).  HOLD doo Beograd mora da zatraži saglasnost korisnika pre čuvanja kolačića.

Podešavanja kolačića se mogu kontrolisati i konfigurisati u web pretraživaču.

Ukoliko korisnik onemogući kolačiće, postoji mogućnost da sajt neće moći da koristi neke od funkcionalnosti koje pruža rs.prirodna.com.

Kako štitimo vaše lične podatke?

Sproveli smo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo obezbedili nivo bezbednosti i poverljivosti vaših ličnih podataka.

SSL sertifikat garantuje bezbednost našeg sajta šifrovanjem podataka koji se prenose sa vašeg uređaja na naš server.

Naši IT sistemi i sistemi trećih strana zaštićeni su tehničkim i organizacionim merama od neovlašćenog pristupa, modifikacije ili širenja vaših podataka, kao i od gubitka ili brisanja.

Naši zaposleni su obučeni za pravilno rukovanje i čuvanje ličnih podataka.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Pored gore navedenih prava, možete zatražiti ispravku ili brisanje svih ličnih podataka koje imamo o vama.

Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe. Lični podaci koji više nisu potrebni su nepovratno anonimizovani ili bezbedno uništeni, uključujući sve informacije koje ste nam dostavili.

Promene politike privatnosti

Odredbe ove politike privatnosti mogu se s vremena na vreme menjati. Sve materijalne promene ove politike privatnosti ćemo objaviti putem odgovarajućih obaveštenja na ovoj web stranici ili ćemo vas obavestiti putem drugih kanala komunikacije.

Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite u vezi sa ovim pravilima privatnosti pošaljite na e-mail adresu: info@prirodna.com

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran