POLITIKA KVALITETA

Gloria prirodna kozmetika nastala je 2014. godine u želji da priroda bude dostupna svima, jer pol, godine ili društveni status ne bi trebalo da budu prepreka negovanoj koži.

Autentično, jedinstveno i prirodno - prirodni dodatak lepoti.

Od samog početka smo se fokusirali na razvoj visokokvalitetnih proizvoda sa ciljem da obezbedimo zadovoljstvo naših kupaca, kao i zaposlenih koji čine osnovu našeg poslovanja. Dugoročna misija je postati prvi biokozmetički brend u Bosni i Hercegovini i renomiran, prepoznatljiv i ekskluzivan brend u Evropskoj uniji.

Primenom principa i zahteva međunarodnog standarda ISO 9001:2015 nastojimo da ostvarimo stalna poboljšanja kroz unapređenje poslovnih procesa unutar kompanije i dobru koordinaciju svih poslovnih procesa.

Sistem upravljanja kvalitetom zasniva se na principima orijentacije ka zadovoljavanju postavljenih zahteva i ispunjavanju očekivanja naših kupaca. Naš glavni fokus je kvalitet i bezbednost svih naših proizvoda, što je ujedno i preduslov za razvoj optimalnih partnerskih odnosa sa kupcima.

Naši kupci imaju poverenja u nas i proizvode koje nudimo na tržištu, a verujemo da je kvalitet koji predstavlja platformu za postizanje održivog rasta i razvoja zaslužan za ostvareno poverenje.

Poverenje zasnovano na kvalitetu, reputaciji i visokim standardima koje postavljamo od 2014. godine, kada je Gloria osnovana, naše je osnovno opredeljenje u svakodnevnom radu iu svim segmentima poslovanja.

Uspeh našeg poslovanja zavisi od zadovoljstva kupaca, stoga je imperativ da izađemo u susret njihovim zahtevima i potrebama, a dodatno da ispunimo njihova očekivanja kreativnim rešenjima i inovativnim sastojcima proizvoda.

Samo sa zadovoljnim kupcem možemo zauzeti poziciju vodeće kompanije u oblasti u kojoj poslujemo, održati izgrađenu reputaciju i stečeno priznanje.

Naša trajna obaveza je upravo kvalitet naših proizvoda.

Zbog toga održavamo sistem upravljanja kvalitetom, uspostavljen prema standardu ISO 9001:2015, uz obezbeđivanje bezuslovne usklađenosti svih naših proizvoda sa važećim zakonskim propisima, zahtevima referentnih standarda i zahtevima kupaca.

U tom cilju kontinuirano radimo na edukaciji svih naših zaposlenih, kao i na izgradnji i jačanju svesti o tome koliko je kvalitet važan.

Pridržavajući se svih smernica standarda ISO 22716, garantujemo da je naše poslovanje u skladu sa dobrom proizvodnom praksom u kozmetičkoj industriji.

Ovakvim pristupom obezbeđujemo plasman zdravih i kvalitetnih proizvoda na tržište, čime zadržavamo poverenje naših kupaca.

Veliku pažnju posvećujemo kontinuiranom ulaganju u obuku, obrazovanje i usavršavanje zaposlenih. Obrazovani, motivisani i zadovoljni zaposleni, njihovo znanje, iskustvo i odgovoran odnos prema poslu su preduslovi za najbolje rezultate.

Klimu povjerenja njegujemo poslovanjem sa poslovnim partnerima u Bosni i Hercegovini i svijetu koji mogu pružiti usluge koje zadovoljavaju naše potrebe. Od 2014. godine čvrsto gradimo partnerske odnose sa poslovnim partnerima koji su temelj našeg uspešnog poslovanja.

U Mostaru, 30.06.2023

Gloria Volarić

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran