Volite kožu u kojoj se nalazite sa 6 heroja koji će očistiti, negovati i hraniti vaše lice!

Pored dobro poznatog mleka za skidanje šminke, upoznajte i ostale vrhunske proizvode koji će vaš svaki dan pretvoriti u nezaboravno spa iskustvo.

Ogledalo zdravog i blistavog tena je dobro pripremljena koža, a čišćenje je osnova svake nege lica, pa mu posvetite 5 do 10 minuta svakog dana i vaša koža će vam biti zahvalna.

Prateći trend proizvoda za negu kože koji sadrže antizagađujuće agense iz okoline, koji su najizraženiji upravo na koži lica, kreirali smo ovu liniju za čišćenje i negu sa nežnim, ali veoma efikasnim proizvodima za lice koji će zadovoljiti čak i najosetljiviju kožu. Počnimo da ih otkrivamo.

girls holding natural cosmetics

 

1. Mleko za skidanje šminke 

Sadrži snažno ricinusovo ulje koje neguje trepavice i podstiče njihov rast, uz dodatak ulja makadamije i vitamina E koji čuvaju prirodnu vlažnost kože i neguju. GLORIA mleko za skidanje šminke neće isušiti vašu kožu, već je čisti i hidrira, tako da možete svakodnevno da ga koristite za održavanje prirodne lepote.

gloria natural cosmetics

 

2. Uljni balzam

U ulju smokve balzam sadrži enzime koji deluju kao blagi piling i uklanjaju mrtve ćelije sa kože.

Iako većina uljnih balzama uklanja samo šminku, kombinacija ulja koje koristi prirodna kozmetika Gloria dodatno hrani kožu, a samo čišćenje je početak rituala nege.

Njegova tekstura je jedinstvena jer se ispiranjem pretvara u mleko, a miris neodoljivo podseća na marcipan, pružajući vam jedinstven doživljaj za vaše telo i dušu.

gloria natural cosmetics

 

3. Pena za čišćenje lica

Ključni sastojci pene su med, fosfolipidi i niacinamid, oblik vitamina B koji jača kožnu barijeru i povećava otpornost kože na druge aktivne sastojke.

Odlično je ako već koristite AHA ili BHA kiseline, vitamin C ili retinole u ​​svojoj rutini. Pena za čišćenje lica je prijatna i lagana, ne isušuje lice, što je čini odličnom za uklanjanje toksina i nečistoća za sve tipove kože.

gloria natural cosmetics

 

4. Tonik za lice

Pored čišćenja i vraćanja pH vrednosti kože, ovaj tonik je takođe odlična zamena za maglu za hidrataciju kože.

Sadrži mlečnu kiselinu koja vrši veoma blag piling, pa se ovaj tonik može koristiti i na suvoj koži.

Takođe se pokazao korisnim u lečenju kože sklone aknama, pa se redovnom upotrebom sprečavaju zapaljenski procesi.

Njegova balansirajuća, hidratantna maglica će u trenu osvežiti vašu dehidriranu i umornu kožu, a kompaktno pakovanje, praktična primena i prijatan miris pretvoriće vašu svakodnevnu rutinu čišćenja lica u pravi spa tretman.

gloria natural cosmetics

 

5. Hidratantna sheet maska

Razvili smo prvu bioceluloznu masku domaćeg porekla, a rezultate njene upotrebe primetićete već nakon prve upotrebe.

Crvene alge ili Gigartina stellata hidratiziraju kožu, stvaraju prirodnu zaštitu od zagađenja, eliminišu slobodne radikale i sprečavaju dehidraciju.

Suncokretovo ulje sadrži ceramid identičan ceramidu VI u našoj koži, koji je odgovoran za obnavljanje oštećenih slojeva kože, štiteći je od spoljašnjih uticaja.

Osnova mu je mlečni serum koji, za razliku od vodenog, ne sadrži sastojke tako da se sav sadržaj maske upija u kožu.

Izaberite jedan dan u nedelji kada ćete uraditi piling kože, nakon čega je dubinski nahranite dvoslojnom hidratantnom maskom GLORIA.

Uz ovaj 15-minutni prirodni tretman, dok maska radi svoj posao, prepustite se i uživajte u tišini, meditaciji ili omiljenoj muzici.

P.S. Za jači efekat možete ga staviti u frižider na oko 10 minuta pre upotrebe.

gloria natural cosmetics

 

6. Roller za područje oko očiju

Otkrijte sve prednosti ovog naizgled malog valjka, odličnog pomoćnika koji je potreban svakoj ženi, ali i muškarcu.

Hidrirajte područje ispod očiju u trenu sa ovom kremom koja staje u svaki džep.

Hijaluronska kiselina vlaži ovo osetljivo mesto, a krastavcu se pridružuju i pšenične klice koje jačaju tanku kožu ispod očiju, podstiču cirkulaciju i uklanjaju podočnjake.

Valjak se pokazao efikasnim u uklanjanju sitnih bora oko očiju, uspešno štiti područje oko očiju od štetnih spoljašnjih uticaja, a može se koristiti i kao podloga za šminku.

Njegove tri loptice za masažu su efikasne i mehanički, a za još jači efekat može se držati u frižideru.

Naša koža je odraz našeg unutrašnjeg stanja, zato - VOLITE SVOJU KOŽU!

Zaslužujete svojih 5 minuta, svoj ritual čišćenja i nege koji će vašu kožu učiniti sjajnom i blistavom i naglasiti njenu prirodnu lepotu.

gloria natural cosmetics

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran