Utisci sa Milanske nedelje mode: GLORIA kozmetika oduševila sve prisutne

Poput modela na pistama, Gloria kozmetika već godinama suvereno korača u svetskim kozmetičkim trendovima

Moda i prirodna kozmetika idu ruku pod ruku, to svi znaju. I gotovo da nema boljeg mesta za ukrštanje najsavremenijih trendova u svetu visoke mode sa vrhunskom prirodnom GLORIA kozmetikom od modne revije na Milanskoj nedelji mode. Milano, kao jedna od najvećih svetskih prestonica mode, privlači i okuplja hiljade modnih profesionalaca i talentovanih dizajnera koji su spremni da otkriju nove brendove, lica i trendove.

Najveći svetski šminkeri su oduševljeni prirodnom kozmetikom GLORIA!

Za ulepšavanje modela na reviji Emerging Talents Milan Fashion Show korišćeni su samo najbolji kozmetički proizvodi.

Zbog toga su neki od najvećih svetskih šminkera, poput Valeri Orlando, kao podlogu za make-up za modele koristili samo vrhunske GLORIA proizvode: dnevnu kremu, piling za lice, hijaluronsku kremu, masku od zelene gline, mleko za čišćenje lica.

GLORIA Zlatni serum od smilja koji su šminkeri ocenili kao zaista magičnu podlogu za šminku!

Spektakularni Runaway fashion show, čiji je Prirodna kozmetika GLORIA bila sponzor, održan je 23. Veljače u impozantnoj povijesnoj Palazzo Visconti, a GLORIA proizvodi su korišteni i tijekom ostalih dana.

Posebno su se istaknuli i u sklopu predivnog “Beauty and Bridal by Valeria Orlando" showa posvećenog vjenčanju i kozmetici te dvodnevnoj modnoj prezentaciji 25. i 26. veljače.

Iako se svjetskoj modnoj sceni GLORIA vrhunska kozmetika predstavila prvi puta, njeno predstavljanje popraćeno je pljeskom i priznanjem od strane publike i sudionika, a oko njenog sudjelovanja na ovom prestižnom događaju se angažirao Josip Grabovac, modni novinar, konzultant i brand development, koji u ovoj  prijestolnici mode djeluje već 8 godina. 

Prirodna kozmetika GLORIA je dokazala da je svjetski brend

Milanska je modna scena u ovo kratko vrijeme već prepoznala i potvrdila kvalitetu GLORIA kozmetike koja je stala uz bok snažnim, kultnim imenima visoke mode.

GLORIA je bazirana na najkvalitetnijim prirodnim i organskim sastojcima, a iza svake formulacija stoje godine istraživanja, znanje, velika ljubav i trud. 

Njega kože je ženama nezaobilazan dio svakodnevne rutine, zbog čega, baš kao što pomno biraju odjeću koju će nositi, posebnu pažnju posvećuju odabiru proizvoda kojima će njegovati kožu.

Još od početka 20. stoljeća postoji snažna poveznica između mode i kozmetike. Nerijetko su modni stilovi imali snažan utjecaj na kozmetičku industriju, a s njihovim promjenama, mijenjala se i kozmetička scena no cilj je ostao isti, a to je - da se osjećamo dobro u svojoj koži!

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran